Daamen Support 06-22441665 Nieuwstraat 43 5552 BV Valkenswaard KvK: 72467231 BTW: NL001515416B14 IBAN: NL70RABO0332683575
Ik ben een Brabander. Geboren in Valkenswaard, getrouwd met Mieke en techneut van huis uit. Mijn werkbare leven startte bij DAF trucks in 1980. Daar was ik al snel de “ARBO man” van de afdeling. Via Defensie (Technische Dienst uiteraard, 10 jaar) en Arbo-dienst De Twaalf Provincien (4 jaar) kwam ik bij Aboma Certificering (18 jaar) terecht. Als Hoger Veiligheidskundige en kwaliteitsmanager heb ik in 2018 besloten om als zelfstandige te starten in dit mooie vakgebied. De relaties zoveel mogelijk het beleid ten aanzien kwaliteit, gezond & veilig werken zelf uit te voeren -en laten inzien waar het verbeterpotentieel ligt- geeft me energie. Verder is het veel van “nergens omheen draaien”: doe maar gewoon dan komen we samen het verste. Vooral dat samen is belangrijk voor me. Missie: het ontzorgen en bijstaan van relaties in het continue verbeteren en een bijdrage leveren zodat hun managementsystemen voor ze gaan werken. Hobby’s: Teckel Teun, Motor Indian Chief, Huis & Tuin, Muziek en relaxen in de Horeca.
Janine Holshuijsen, BWGN Advies: “Ik heb Geert leren kennen als collega bij een arbodienst als veiligheidskundige en later in mijn netwerk. Ik heb altijd prettig met hem samengewerkt: hij is recht door zee, no nonsens, en heeft humor in zijn werk wat ik erg in hem waardeer. Hij is een enthousiaste en energieke collega met passie voor zijn werk en heel veel kennis. Het is niet iemand die met het vingertje wijst, maar hij zoekt de samenwerking met de klant op gebied van kwaliteit, arbo en milieu. Hij staat open voor ontwikkeling, en is tegelijk praktisch.”
Kwaliteit, gezond & veilig werken voor mens en milieu